Post by noretpefosi on Feb 23, 2022 20:25:50 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα tokens hack ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι ποτέ (≧▽≦)(≧▽≦)(☆▽☆)(☆▽☆) Έχει τόσα πολλά αντικείμενα στο κατάστημα. Δεν είναι δύσκολο να κερδίσεις το παιχνίδι, για μένα είναι πολύ ωραίο και εύκολο! ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Τα παιχνίδια είναι υπέροχα, αλλά δεν υπάρχει μουσική σε αυτό το παιχνίδι μερικές φορές μπορεί να καθυστερήσει λίγο και θα ήθελα να υπήρχε ένα κουμπί καταστήματος στην επάνω δεξιά γωνία, ώστε να μην χρειάζεται να περπατήσω πίσω στη βάση μου.
Με το Angry Chicken Egg Madness, θα χάσετε...τα αυγά και τα καλάθια. ... high scores σας στα leaderboard του Game Center των συσκευών iOS.
Όταν πήγα να κατεβάσω το παιχνίδι που κατέβαζε αλλά σταμάτησε και έπρεπε να ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΩ ΞΑΝΑ Το βαθμολογώ με 1 αστέρι για φρικτή υπηρεσία ΜΗΝ ΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ BTW
Πολύ ωραίο αλλά έχω την εντύπωση ότι έχει ιό
Πολύ καλό, αλλά καθυστερεί πολύ άσχημα και πρέπει να πατήσω ένα κουμπί 15 φορές, οπότε αν θέλετε να προχωρήσει κάντε ένα λάθος!!
Το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό, αλλά δεν μου αρέσει το πώς κάποιος απατεώνας ή χάκερ μπαίνει στο παιχνίδι και καταστρέφει όλα τα αυγά και σκοτώνει όλους.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είμαι επαγγελματίας παίκτης 😏😏😏😏😏😎
Εντάξει αυτό είναι υπέροχο .. αλλά προσθέτεις περισσότερες ενημερώσεις όπως ender perls και like elytra κλπ. και τα γραφικά σου είναι τόσο κακά. ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΟΚ.. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ PLS ....
το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η απάντηση είναι να αργεί όταν τοποθετώ ένα μπλοκ μπλοκ δεν εμφανίζεται είναι ότι ένα πρόβλημα μιας εφαρμογής ή στο τηλέφωνό μου
Τέλειο παιχνίδι
Μπορείτε plsssssssssssss να κάνετε τη νέα ενημέρωση μπορείτε να επιλέξετε χάρτη τι χάρτη θέλετε γιατί είμαι πάντα στον χάρτη που μισούσα
Γαμαη πολι κατεβαστετο
Egg Wars Seikkailu iyel
Γάμα πρέπει να το κατεβάσετε είναι online και μ'αρέσουν τα online. Όποιος το έχει hack καλά είναι γιατί μπορείς να πάρεις ότι θες 🤯🤯🤯🤯🤯
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Παρακαλώ 🙏🏻 παίξτε αυτό το παιχνίδι.
Αυτό είναι πολύ καλό παιχνίδι πολέμου
Γιατί το παιχνίδι μου δεν το φορτώνει πάντα λέτε έλεγχος πόρων
Egg Wars Phiêu lưu gzya
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά κανείς δεν θα πάρει αυγά, θα πάει και σε άλλα αυγά, αλλά είναι υπέροχο, αλλά δεν μπορώ να πάρω άλλα αυγά, είναι δύσκολο να το αποκτήσω, αλλά οι άλλοι παίκτες είναι τόσο επαγγελματίες όπως ο Mattsun GB
Όλοι είναι λίγο, είμαι περίπου 10 πόδια μακριά από αυτόν τον μάγκα και καταφέρνει με κάποιο τρόπο να με χτυπήσει από το δικό μου μπλόκ του ουρανού. Το EGG ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ O ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΝΩΘΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΔΟ, ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ
Θα του δώσω 2 αστέρια γιατί ο συμπαίκτης μου δεν προστατεύει το αυγό, οπότε χάνω κάθε παιχνίδι, αλλά ωραίο παιχνίδι έχει ωραία γραφικά στο minecraft, διορθώστε αυτό το σφάλμα. είναι σημαντικό ωραίο παιχνίδι 😘
Shadow Knight Ninja Fight Game Action yzx
Διέγραψα πάντα σκοτώστε με για 900 φορές και πολύ καιρό για εγκατάσταση σε 1 χρόνο kick my app Έσπασα το τηλέφωνό μου μόνο καλή τύχη 😭💔.
Egg Wars სათავგადასავლო vaij
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εκπληκτικό, αλλά, μπορείτε να προσθέσετε την πλατφόρμα διάσωσης. Θα χρειαστώ γρήγορα, έπεσα στο κενό
Μου αρέσει αυτό το aap, αλλά στο παιχνίδι οι συμπαίκτες μας δεν είναι καλοί, δεν είναι αρκετό για μένα, χρειάζομαι ένα καλύτερο παιχνίδι για το κανάλι μου στο YouTube, αν μπορείτε, κάντε το 🤨😶🙄🤐😫
Αυτό είναι ακριβώς όπως το bed wars, αλλά είναι πολύ καλύτερο που ήμουν επαγγελματίας σε αυτό το παιχνίδι την 1η μέρα
Οι χάρτες είναι καταπληκτικοί, αλλά θέλω οι δράκοι να δίνουν το αντικείμενο πιο γρήγορα.
Πολύ καλό, προσθέστε περισσότερα όπλα/μαγεία και αναβαθμίσεις ομάδας διαφημίσεων Pls PLZ ή κάτι που θα το έκανε πιο ενδιαφέρον.
Αυτό είναι διασκεδαστικό, καθώς πήρα 20 σερί νίκες, πήρα τόσα πολλά χρήματα... Συμβουλές για αρχάριους ή επαγγελματίες: Για να φτάσετε στο κέντρο/κεντρικό νησί σε μόλις 1 λεπτό Το μόνο που χρειάζεστε είναι 9 σίδερο 8 σίδερο για 40 μαλλί Και 1 σίδερο για 1 ξίφος ξύλου Για 40 μαλλί Godbridge από τη βάση σας στη μέση/κεντρική νησίδα Και καλή τύχη, λοιπόν, συνεχίστε την καλή δουλειά Οι ομάδες BMGO DEV *WINK*
Egg Wars Przygodowe jnmc
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο! Τα γραφικά τα χειριστήρια μερικές φορές είναι λίγο καθυστερημένα, αλλά συνολικά είναι υπέροχα!
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ χαριτωμένη, ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΤΟΥΝΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΠΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ
Το καλύτερο παιχνίδι ούτε κολλάει ούτε τίποτα απλά κάντε αναβάθμιση 👍👍👍❤️❤️❤️💯💯💯
Αυτό το παιχνίδι κάνει πολλά προβλήματα, είναι πολύ ενοχλητικό. 😣😣
Όταν χρειάζεται mucl mb πώς βλέπω μόνο 71 mb -;:;"-
Αυτό δεν έχει καλά γραφικά
Το παιχνίδι είναι τέλειο νικάω τις περισσότερες φορές για εμένα είναι πολύ.